Frågor och svar

Hur lång är leveranstiden?
Alla ordrar beställda innan kl. 12 försöker vi skicka samma dag. Paketet brukar då vara framme hos ombudet redan inom 1-2 dagar. 
Kan man beställa till annan leveransadress än hem till sig själv?
Självklart! Ibland när man betalar med Klarna så använder de uppgifter du har lämnat om dig själv vid tidigare Klarnaköp och då kan det vara lite klurigt att skriva in annan leveransadress. Om du ändå inte kommer på hur man gör, maila oss direkt vid beställning på hello@aquagustus.com och ange din rätta adress, mottagarnamn + ordernummer så fixar vi det. OBS! Det är superviktigt att det är den som ska hämta ut paketet hos ombudet som står som mottagare av paketet, annars lämnar inte ombuden ut paketen. 
Levererar ni hem till dörren?
Nej, våra paket går till postombud som livsmedelsbutiker och kiosker/tobaksaffärer. 
Jag vill komplettera min order, hur gör jag?
Så länge du har lagt ordern efter kl. 12 har vi inte hunnit skicka din första order och då kan du maila till hello@aquagustus.com och be oss samskicka ordern med det du vill komplettera med. Skriv även det ordernummer du har på din kompletteringsorder i mailet så justerar vi fraktavgiften. 
Jag vill returnera min order
Maila oss på hello@aquagustus.com och beskriv vad du vill returnera. Vi kommer då berätta om det går att returnera. Observera att det går inte att returnera livsmedel. Om det går att returnera mailar vi dig en retursedel som du printar ut, klistrar på ditt paket och lämnar tillbaka till ditt ombud. När paketet har kommit till vårt lager krediterar vi din order. 
Har ni en vanlig butik där man kan köpa era produkter?
Nej, i dagsläget har vi inte några återförsäljare men vi jobbar på att ha det inom kort.

FRÅGOR OM VÅRA PRODUKTER

Är Natural Flavouring for Water helt naturlig?

Ja, de är 100% naturliga ingredienser från växtriket. Inget tillsatt socker, artificiella ämnen eller annat onödigt. 

Var tillverkas era produkter?

Natural Flavouring for Water är en svensk innovation och produceras i Sverige men ingredienserna kommer från ett företag i EU som är specialiserade på att utvinna essenser från växtriket.

Hur ska man använda Natural Flavouring for Water?

Det är en spray som du använder när du vill smaksätta ditt vatten. Smaksättningen är väldigt dryg och vi rekommenderar att spraya 3-4 ggr i ett normalstort glas med vatten. Du kan självklart ha mer eller mindre utifrån din egen smak.

 

 

 

Tillbaka till början