Om oss

Aqua Gustus är en svensk innovation utvecklad av Linda och Andreas Kirsebom. Med stort intresse för hållbar livsstil, mat och hälsa utvecklade vi en produkt som vi själva saknat i butikshyllan. 

Vi önskade en hälsosam, naturlig dryck helt utan tillsatser och artificiella ämnen. En ren dryck med äkta, naturliga råvaror. En god dryck för vuxna såväl som barn. En dryck som är bra för vår miljö och som man kan dricka med gott samvete och enkelt kan använda med vatten från kranen eller sin kolsyremaskin. En produkt som tillför det där lilla extra som gör att vattnet blir gott och hälsosamt. Vi utvecklade Aqua Gustus (vatten och smak på latin), en naturlig smaksättning för vatten boostad med vitaminer i fem olika smaker. 

Smaksatt vatten är en dryckeskategori som växer explosionsartat och nya drycker lanseras varje dag runt om i världen. De flesta av dessa förpackas på burk eller flaska och består till största delen av vatten. Varför inte utnyttja det vatten vi har i våra kranar, speciellt i Sverige där vattnet är så bra, och därmed minska tillverkning, transporter och återvinningshantering?

Vi hoppas att så många som möjligt tar sitt ansvar, förändrar sitt beteende med små enkla medel i vardagen och på så sätt gör stor skillnad för vår miljö. Drick ett godare och hälsosammare vatten direkt från kranen. Drick Aqua Gustus med gott samvete! 

Linda & Andreas Kirsebom
Grundare

 

Tillbaka till början