Frågor och svar

Är era produkter helt naturliga (Natural Flavouring for Water)?

Ja, vi vill erbjuda helt naturliga produkter. Våra smaksättningar kommer från växtriket såsom blommor, örter, bär, frukter, rötter och kryddor. Vi har tillsatt citronsyra för att bevara färgen och vitaminerna. Extra vitaminer är tillsatta för att ge än ännu mer hälsosam produkt.

Innehåller Natural Flavouring for water inget socker eller sötningsmedel?

Nej, smakerna är endast sina naturliga smaker. Inget socker eller sötningsmedel är tillsatt. Därmed ej heller några kalorier.

Hur lång hållbarhet har produkten (Natural Flavouring for Water)?

Våra produkter håller i minst 12 månader från tappningsdatum. Då det är en helt försluten flaska (syretäta) håller de extra länge. De innehåller ej heller några konserveringsmedel.

Var tillverkas produkterna?

All innovation och utveckling görs i Sverige. Råvarorna kommer från en förädlingsfabrik i norra Europa och saften skickas till vår fyllningsfabrik i Norden. 


Hur fungerar Natural Flavouring for Water?

Det är en dryg, koncentrerad, naturlig smaksättning som räcker länge. Vår flaska på 50 ml räcker till 13-20 liter smaksatt vatten. Du sprayar ditt glas med 5 spray eller mer för önskad smak och fyller därefter på med stilla eller kolsyrat vatten. 

Hur hållbara är ni? 

Vi strävar efter att göra så hållbara och klimatsmarta produkter som möjligt. Glasflaskan med dess komponenter återvinner du enkelt i glas-återvinningen. Vår vattenflaska är av hållbart stål som gör att den kommer att den kan vara med dig i många år.

Kan era produkter ge allergiska reaktioner?

Om du är allergisk mot en råvara så rekommenderar vi att du undviker denna även i våra produkter. Alla våra smaker står tydligt angivna på framsidan på produkten och på innehållsförteckningen.


Tillbaka till början