Drink water in a better way

Allt börjar med vatten – aqua. Rent vatten ur kranen, en lyxmen också en självklarhet i vår del av världen. Till det vill vi tillsätta smak– gustus. Aqua Gustus smaksättningar består av rena råvaror från frukt, bär,blommor och örter. Flera av våra produkter är berikade med vitaminer ochmineraler och helt utan artificiella tillsatser, sötningsmedel eller socker.Allt för att du ska kunna dricka så gott, naturligt och hälsosamt som möjligt.

 

“Vi har utvecklat en produkt som vi själva saknade ibutikshyllan. En ren, hälsosam produkt som gör att kranvattnet blir godare ochroligare att dricka och som är bra för vuxna, barn och vår miljö.”

Linda och Andreas Kirsebom, grundare av Aqua Gustus

 

Utöver smaksättning för kolsyrat och stilla vatten finnsockså en omsorgsfullt utvecklad vattenflaska samt The Botanical Brew med fina,ekologiska och noga utvalda ört-teer i sortimentet. Allt för att du ska kunnadricka så gott, naturligt och hälsosamt som möjligt.

 

I Sverige har vi ett av världens renaste vatten i vårakranar, ändå köper vi 250 miljoner liter vatten på flaska varje år. Med AquaGustus kan du dricka gott, nyttigt vatten och samtidigt göra skillnad för miljön.

 

#drinktapwater #naturalresources #healthylifestyle#planetearthTillbaka till början