Om Aqua Gustus

Aqua Gustus är en svensk innovation utvecklad av Linda och Andreas Kirsebom. Med stort intresse för hållbar livsstil, mat och hälsa utvecklade vi en produkt som vi själva saknat i butikshyllan. Vi önskade en hälsosam, naturlig dryck helt utan tillsatser och artificiella ämnen. En ren dryck med äkta, naturliga råvaror. En dryck för vuxna såväl som barn. En dryck som är bra för vår miljö och som man kan dricka med gott samvete och enkel att använda med vatten direkt från kranen - stilla eller kolsyrat. En produkt som tillför det där lilla extra som gör att vattnet blir godare att dricka. 


Vi utvecklade Aqua Gustus (vatten och smak på latin), en naturlig smaksättning för vatten, boostad med extra vitaminer som en motreaktion till dryckesindustrins osunda produkter. Vi ser att sötade drycker, energidrycker och smaksatt vatten säljer och konsumeras som aldrig förr. De flesta av dessa innehåller socker, sötningsmedel och artificiella ämnen och påverkar vår hälsa negativt. Förutom detta så belastas även vår miljö genom produktion, tillverkning, transporter och återvinning. 


I Sverige har vi ett av världens renaste vatten i våra kranar, ändå köper vi 250 miljoner liter vatten på flaska varje år. Vi vill hjälpa människor att förändra sitt beteende för bättrad hälsa och miljö och  vi hoppas att så många som möjligt vill göra detta med små enkla medel i vardagen och på så sätt göra skillnad för miljön. 


Drick ett godare och hälsosammare vatten direkt från kranen. Drick Aqua Gustus med gott samvete.Tillbaka till början