Om Aqua Gustus

Aqua Gustus naturliga smaksättning för vatten är en svensk innovation utvecklad av Linda och Andreas Kirsebom. Med stort intresse för hållbar livsstil, mat och hälsa utvecklade vi en produkt som vi själva saknat i butikshyllan. Vi önskade en hälsosam, naturlig dryck helt utan tillsatser och artificiella ämnen. En ren dryck med äkta, naturliga råvaror. En dryck för vuxna såväl som barn, som är bra för vår miljö. En produkt som tillför det där lilla extra som gör att kranvattnet blir godare att dricka, stilla eller kolsyrat.


Vi utvecklade Aqua Gustus (vatten och smak på latin), en naturlig smaksättning för vatten, berikad med extra vitaminer, som en motreaktion till dryckesindustrins osunda produkter. Vi ser att sötade drycker, energidrycker och smaksatt vatten säljer och konsumeras som aldrig förr. De flesta av dessa innehåller socker, sötningsmedel och artificiella ämnen och påverkar vår hälsa negativt. Förutom detta så belastas även vår miljö genom produktion, tillverkning, transporter och återvinning. 


I Sverige har vi ett av världens renaste vatten i våra kranar, ändå köper vi 250 miljoner liter vatten på flaska varje år. Vi vill hjälpa människor att förändra sitt beteende för bättrad hälsa och miljö och  vi hoppas att så många som möjligt vill göra detta med små enkla medel i vardagen och på så sätt göra skillnad för miljön. 


Drick ett godare och hälsosammare vatten direkt från kranen. Drick Aqua Gustus med gott samvete.


Våren 2021 lanserades även The Botanical Brew - ett extra fint örtte med välgörande egenskaper för kropp och själ. Utan onödiga tepåsar, artificiella smakaromer och tillsatser. Helt ekologiskt.Tillbaka till början